Obavještavamo sve članove PK Sport time da je početak rada kluba u srijedu 03.06. 2020. godine po rasporedu objavljenom na web stranici u odjeljku raspored treninga. U pomenutom dijelu možete pogledati raspored do kraja školske godine 10.06.2020. kao i rasporede treninga za sve plivačke grupe koji će se primjenjivati od 11.06.2020. godine.

U skladu sa potpisanom izjavom prema Olimpijskom bazenu Otoka dužni smo obavijestiti roditelje da će se okupljanje plivača vršiti najkasnije 20 min prije početka treninga ispred bazena, te da su klubovi dužni uvoditi plivače grupno u prostor za presvlačenje. U narednom periodu neće biti moguće koristiti klubske svlačionice te će plivači nakon presvlačenja u kabinama svoje stvari u torbama ili ruksacima nositi sa sobom na plivalište. Svi plivači moraju koristiti zaštitne maske do ulaska u kabine za presvlačenje. Mole se svi roditelji da djecu koja imaju povišenu temperaturu ili druge znakove respiratorno- crijevne infekcije ne šalju na trening do okončanja pomenutih simptoma.

Članarine:

Svi članovi kluba dužni su izmiriti klubske obaveze po pravilniku o članarinama obajevljenom na našoj web stranici i to po slijedećem upustvu:

  • PLIVAČI KOJI SU IZVRŠILI PUNU UPLATU ZA MART TREBAJU IZVRŠITI 50% UPLATE ZA MJESEC JUNI;
  • PLIVAČI KOJI NISU IZMIRILI OBAVEZE ZA MJESEC MART DUŽNI SU UPLATITI 50% IZNOSA ČLANARINE ZA MART I CJELOKUPNI IZNOS ČLANARINE ZA JUNI;
  • SVE AKTIVNOSTI KOJE JE KLUB PROVODIO ZA VRIJEME PAUZE UZROKOVANE PANDEMIJOM COVID-19, ONLINE TRENINZI, TRENINZI NA OTVORENOM, SU BESPLATNI I ČLANOVI KLUBA SU OSLOBOĐENI PLAĆANJA SVIH NAKNADA ZA PERIOD APRIL-MAJ.

PLIVAČI KOJI NE IZMIRE DUGOVANJA PREMA KLUBU DO 30.06.2020, NEĆE MOĆI NASTAVITI TRENAŽNI PROCES OD 01.07.2020. GODINE.

Svim plivačima želimo sretan povratak trenažnim aktivnostima sa nadom da ćemo se vratiti još jači, brži i uspješniji.